Om Rut & Axel

Hej! Så roligt att just du är här!Välkommen in i webbutiken, här hittar du fina saker till din trädgård och allt är skapat på plats i Laholm.

Här kommer en liten presentation av Rut & Axel och vad vi står för.

Vi gillar vår trädgård, att odla och anlägga blomstrande rabatter. För att få till olika rum i trädgården använder vi återbrukat material som gammalt tegel, rostiga armeringsnät och klättrande växter. Till den lummiga grönskan bryter den råa rosten i armeringsnätet av på ett härligt sätt. När grönskan inte räcker till vill vi komplettera med dekorationer som inte tar över. Då passar det med rostiga plattor med motiv som är beskrivande för den del av trädgården som de ska sitta i, kanske morötter vid trädgårdslandet eller en kopp kaffe vid bersån. Eller varför inte ett varmt välkomnande med några hjärtan vid entrén eller en slingrande blomranka vid grinden?

Våra dekorplattor är ritade och tillverkade på plats i Laholm för vi värnar om det lokala och närproducerade utan några mellanhänder. Vi skonar miljön genom korta transporter, minimalt med emballage och platta paket så att vi inte transporterar luft på väg hem till dig, från oss här i södra Sverige.

Vi på Rut & Axel är nyfikna till vår natur. När du pyntat med någon av våra produkter får du gärna lägga ut en bild på Instagram och tagga #rutoaxel så får vi också se just din fina trädgård.

Hoppas att du gillar de produkter vi har i butiken just nu och det som ska komma – för idéerna är många.

Hoppas att vi ska trivas tillsammans!

Välkommen!